Schadeherstel

Heeft u schade aan uw laminaat- of parketvloer? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Sinds vijftien jaar zijn wij opgenomen in het herstelnetwerk van grote verzekeraars en expertisebureaus. Hun verzekerden zijn verzekerd op basis van een ontzorgpolis. De verzekeraar werkt met bedrijven die alles regelen voor de verzekerde, zodat zij daar zelf niet meer achteraan moeten. Wij worden ingeschakeld voor het bekijken van vloeren die schade hebben opgelopen door verschillende oorzaken: het overstromen van een riool of afvoerpijp, een lekkende waterleiding, brand. Met onze expertise zoeken wij de beste oplossing voor beide partijen, de verzekerde en de verzekeraar.

Wij maken voor de verzekering een schaderapport op. Naar aanleiding van dit rapport wordt er goedkeuring verstrekt of wordt er een schade-expert ingeschakeld. Na goedkeuring nemen wij contact op om de schade zo snel als mogelijk en in goed overleg af te wikkelen. Dit is uiteraard per situatie afhankelijk. Als er bijvoorbeeld sprake is van waterschade zal de (betonnen) ondervloer eerst moeten drogen, voordat er weer een nieuwe vloer erover heen gelegd wordt.

Behalve dat wij rechtstreeks voor de verzekeraars en expertisebureaus werken, maken wij ook schaderapporten op voor particulieren. Wel zijn er dan kosten verbonden voor het opmaken van een schaderapport.

Als u ons (privé) inschakelt rekenen wij € 150,00 voor het opmaken van een schaderapport. Laat u de schade door ons maken, bent u niets extra’s kwijt. Dit bedrag wordt dan weer met het eindtotaal verrekend.