Onderhoud 

Een houten vloer geeft uw interieur die speciale, warme uitstraling. Maar dan moet de vloer wel goed worden onderhouden. Daarvoor hoeft niet ieder jaar de vloer helemaal geschuurd en opnieuw afgewerkt te worden. Het is belangrijk om elke dag de vloer schoon te maken middels een stofzuiger of bezem om zand, vuil en stof te verwijderen. Regelmatig onderhoud in de vorm van reinigen of onderhouden is voldoende. Na een grondige reinigings- of onderhoudsbeurt ziet uw parket- of houten vloer er weer als nieuw uit.

Preventief onderhoud van uw vloer

Regelmatig onderhoud werkt ook preventief: Uw vloer blijft mooi en gaat lang mee. Er zijn zelfs parketvloeren die door regelmatig onderhoud maar liefst twintig jaar mooi blijven, zonder een schuurbeurt.

Zelf uw vloer onderhouden

U kunt voor al uw onderhoudsproducten bij ons terecht. Of het nu om een parket-, PVC-, planken-, of laminaatvloer gaat, bij ons bent u aan het juiste adres.

Boenmachine

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een boenmachine. Of kunt u ons inschakelen om uw vloer van een onderhoudsbeurt te voorzien.