Wat is een Sunshower?

Je herkent het wel, het heerlijke gevoel van de zon. Tijdens dit gevoel zul je optimaal ontspannen waardoor je een stuk energieker bent en beter in je vel zit. Dit komt omdat zonlicht ons lichaam voedt en verzorgt. Zon zorgt namelijk voor natuurlijke aanmaak van Vitamine D wat voor ons lichaam niet te missen is. Een Sunshower kan hiervoor een geschikte oplossing bieden. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat een Sunshower je het hele jaar vitamine D kan geven waardoor je meer energie en een stralende huidskleur krijgt. Daarnaast werken de infrarode lichten enorm ontspannend voor je spieren en jouw lichaam. Kortom, een aanrader. Maar welke varianten zijn er?

Welke Sunshower varianten zijn er?

De badkamer wordt steeds populairder en ontwikkeld zich steeds sneller als het gaat om wellness. Om deze reden is het aanschaffen van een Sunshower zeker een aanrader. Dit product helpt mee bij de verbetering van jouw gezondheid en daarnaast werkt het ook ontspannend. Hierdoor sla je twee vliegen in een klap, maar welke varianten van de Sunshower zijn er aan te schaffen?

De Sunshowers zijn verkrijgbaar in een half body- en een fullbody-variant. Hierbij kun je kiezen tussen een model met zowel uv- als infraroodlicht en een model met een of twee infraroodlampen. Door het gebruiken van deze varianten werk je aan het krijgen van een mooie tint tijdens jouw dagelijkse douche. Natuurlijk zul je niet extreem bruin worden, maar deze lichten zorgen wel voor nieuwe energie en langzaam ontwikkelingen van een mooie tint. In dat geval is een infrarood-sunshower zeker de juiste keuze. Ben jij benieuwd naar welke variant het beste bij jou past? Neem dan contact op met de specialisten zodat je zeker weet dat je een product aanschaft dat voldoet aan jouw verwachtingen.

De voordelen van een Sunshower

Wellicht ben je benieuwd naar de voordelen voordat je besluit om een model aan te schaffen. Om deze reden zullen we hieronder een drietal voordelen uitlichten waaruit blijkt dat de Sunshower als enorm positief wordt ervaren:

–       Het hebben van een dergelijk product zal zorgen voor ultieme ontspanning tijdens het douchen. Daarnaast heeft dit product ook een positief effect op je spieren waardoor het zeker een toegevoegde waarde heeft voor in jouw douche;

–       Naast een ontspannen gevoel zorgt een dergelijk product ook voor een gezonde dosis zonlicht. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat daglicht in het verlengde ligt met een positieve blik op de dag. Kortom, sta positiever in het leven dankzij dit product;

–       Door het UV licht in het product wordt de aanmaak van Vitamine D gestimuleerd. Hierdoor zul jij jezelf energieker voelen en worden lichamelijke processen positief beïnvloed.

Bekijk het aanbod op Douchezaak.nl om te zien welke mogelijkheden er zijn voor jou!

Laat een reactie achter