Waarom kiezen voor een By-Boo tafellamp

Een By-Boo tafellamp is een musthave voor in ieder woning. Je kan er voor kiezen om de tafellamp op je salontafel te zetten, op een bijzettafel of gewoon op het dressoir. Maar ook op een bureau of gewoon op een nachtkastje kan de tafellamp voor praktische verlichting zorgen. Daarnaast is iedere By-Boo tafellamp een lust voor het oog. Uiteraard hangt de keuze voor de lamp totaal af van je smaak voor modern of industrieel en het doel van de lamp. Is de lamp vooral geschikt om de desbetreffende plaats van voldoende licht te voorzien, dan moet je  op zoek gaan naar een functionele lamp. Maar is de By-Boo tafellamp vooral bedoeld om sfeer te creëren, dan moet je zeker op zoek naar één van de creatieve exemplaren. En die heeft By-Boo genoeg. Vanaf het moment van hun oprichting in 2003 blijven ze spelen met materialen en modellen. En daardoor is ieder model apart. Een By-Boo tafellamp is apart. En bijzonder.

Wat is het voordeel van een By-Boo tafellamp?

Het voordeel van een tafellamp is dat deze niet gemonteerd hoeft te worden. Net als bij een vloerlamp heb je eigenlijk alleen maar een stopcontact nodig, waardoor de tafellamp snel te plaatsen is. Een kind kan de was doen. Bovendien is een tafellamp heel gemakkelijk ook weer te verplaatsen. Heb je de lamp ergens neergezet en bevalt de plaats je uiteindelijk niet, dan zet je hem zonder problemen ergens anders neer. Bovendien is de lichtbron gemakkelijk te vervangen. Heb je er een LED lamp ingedraaid die te veel licht geeft, dan is het een kleine moeite om deze los te draaien en te vervangen door een lichtbron met een lager wattage. Het mooie van By-Boo is dat ze naast tafellampen ook talloze andere soorten lampen hebben. Dus indien je naast je tafellamp ook nog op zoek bent naar een wandlamp, vloerlamp of hanglamp, dan kun je ook hiervoor bij By-Boo terecht. Op die manier kun je verschillende soorten lampen uit één lijn kiezen, waardoor alle lampen als één geheel binnen je woning vallen.

Wat kost een By-Boo tafellamp?

De prijzen van een By-Boo tafellamp verschillen uiteraard. De prijzen zijn niet alleen afhankelijk van welk materiaal de tafellamp gemaakt is, maar ook van de specificaties die de lamp heeft. Kun je de lamp bijvoorbeeld alleen met de schakelaar op één bepaalde lichtstand aanzetten, of heeft de lamp ook de mogelijkheid om gedimd te kunnen worden. De tafellamp “Sunset” is bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor €49, model “Scotty” kost €69, terwijl voor “Maverick” of “Apollo” €99 moet worden betaald. Vervolgens kan je voor €139 model “Snitch” kopen, een leuke lamp met een vogel als voet en een lampenkap met frutsels, waarna de duurste tafellamp uit de collectie zo’n €219 kost. Daarmee is de prijs-kwaliteit verhouding volledig in evenwicht. Bovendien zorgt dit er voor dat een By-Boo tafellamp door veel mensen in Nederland kan worden aangeschaft. Het is een kwalitatief goede lamp voor een hele goede prijs.

Laat een reactie achter