PVC vloer wordt steeds meer gekozen

Bij een PVC vloer denkt u misschien aan een koude vloerbedekking met een kille en zakelijke uitstraling. Maar dan kent u de vele varianten van een PVC vloer van Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal nog niet. In tegenstelling tot de linoleumvloer zoals we die kennen uit vroeger tijden is de hedendaagse PVC vloer dat beslist niet meer. Het is een goede én goedkope manier om uw woning te voorzien van vloerbedekking die slijtvast is en een warme, welkome uitstraling heeft. Een PVC vloer is te verkrijgen in diverse motieven, kleuren en looks. Ontdek de vele voordelen van een PVC vloer en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

De voordelen van een PVC vloer

Bij vele vloerbedekkingen ontstaat er na verloop van tijd een lelijk ogend looppad. Dat is gelijk al het eerste voordeel van een PVC vloer. Doordat deze namelijk slijtvast is zal er, ook na jaren intensief gebruik, geen looppaden te bekennen zijn. Omdat een PVC vloer in vele variaties is te verkrijgen past het altijd bij uw smaak en de ruimte waar het komt te liggen. Bent u bijvoorbeeld idolaat van een houten vloer in de woonkamer? Datzelfde effect bereikt u ook met een PVC vloer in een houtdessin. En het mooie is, het voelt zeer natuurlijk aan. De groeven en noesten zijn namelijk voelbaar waardoor het bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Een houten vloer vergt veel onderhoud zoals schuren, lakken of polijsten. Bij een PVC vloer hoeft dat gelukkig niet. In tegenstelling tot een echte houten vloer kan een PVC vloer lekker gesopt worden want het is vochtbestendig. Wel zo hygiënisch en makkelijk.

Een PVC vloer is geschikt voor de hele woning

Een PVC vloer kan prima over de vloerverwarming worden gelegd, iets wat bij lang niet alle vormen van vloerbedekkingen mogelijk is. Daarmee heeft het niet alleen een warme uitstraling, zo voelt het dus ook daadwerkelijk. Een PVC vloer kan eigenlijk in iedere ruimte van de woning worden gelegd. In de woonkamer, de keuken, de gang en zelfs de slaapkamers. Een mooie tegellook in de keuken, een stoere betonlook in de slaapkamers en een warme houtprint in de huiskamer. Met een mooie en praktische PVC vloer zijn de mogelijkheden eindeloos.

Laat een reactie achter