Laminaat laten leggen

Laminaat is een zeer geliefde vloer. Deze wil je uiteraard zo netjes mogelijk in je huis geplaatst hebben. Het leggen van laminaat kan een pittige klus zijn. Dit artikel geeft uitleg over de soorten laminaat, alsmede de voordelen van laminaat laten leggen door een professional.

Laminaat met een houten uitstraling
Laminaat met een houten uitstraling, waarbij je kan kiezen voor laminaat met of zonder v-groef is hierbij een echte favoriet. Het laminaat lijkt op echt hout inclusief knoesten en is vaak niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

Tegelmotief laminaat
Hou je van tegels? Maar wil je tegelijkertijd het gemak van laminaat in huis ervaren? Dan is laminaat met een tegelmotief een goede optie. Laminaat met tegelmotief biedt het mooie uiterlijk van tegels maar met behoud van de voordelen van een laminaatvloer.

Beton-look laminaat
De laatste jaren wordt deze vloer veel vaker gezien. Het past uitstekend in een industrieel en modern interieur. Het is eenvoudig te leggen, niet barstgevoelig en je kan makkelijk wisselen van vloer.

Voordelen laminaat laten leggen door een professional:

1. Het besparen van tijd
De deskundige heeft veel kennis en ervaring om je laminaatvloer op uitstekende wijze te leggen. Door de ervaring gaat dit tevens vele malen sneller en weet de professional als geen ander hoe er om wordt gegaan met lastige hoekjes of nissen. Dit scheelt gepuzzel en een domper.

2. Een mooi resultaat
Door laminaat op de juiste wijze te leggen en de kneepjes van het vak te kennen, zie je dit terug in het uiteindelijke resultaat. Het leggen van laminaat wordt ook vaak een ambacht genoemd. De juiste kennis en de juiste vaardigheden zorgen voor een schitterend resultaat.

3. Experts en de juiste ondervloer
Wist je dat een goede en passende ondervloer belangrijk is voor het eindresultaat van je nieuwe vloer? De vloer wordt uitvoerig opgemeten en de staat van de huidige vloer wordt bekeken om te bepalen welke ondervloer geschikt is. Een goede en geschikte ondervloer staat mede garant voor een vloer die er tiptop uitziet en voldoet aan de laatste isolatiewaarden.

4. De deskundige neemt ook de trap en de plinten mee
Het leggen van laminaat op de trap is een ingewikkeld klusje. Dit klusje is echter eenvoudig voor de vakman. Na het leggen van laminaat stellen veel mensen de plinten uit. Zonde want plinten maken de vloer echt af en dragen bij aan een nette vloer. De vakman draait hier zijn hand niet voor om en legt de plinten direct na het leggen van de vloer. Heerlijk!

Laat een reactie achter