Professionele vloeren nabij Zoetermeer

Als u in Zoetermeer woont en op zoek bent naar een nieuwe vloer dan bent u bij Nedo Kurk en Parket aan het juiste adres. Dit bedrijf is al meer dan 15 jaar actief in de vloerenbranche. In eerste instantie begon het bedrijf met de reparatie van bestaande vloeren, maar tegenwoordig kunt u er ook terecht voor het kopen van een nieuwe vloer. Hoe gaat dat precies in z’n werk?

Persoonlijk advies bij u thuis

Momenteel beschikken wij (nog) niet over een eigen showroom. Dat is echter geen enkel probleem. Een medewerker van het bedrijf komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Het maakt daarbij niet uit dat wij gevestigd zijn in Alphen aan den Rijn. Ook in Zoetermeer komen we graag bij u langs om samen met u te bekijken wat uw wensen zijn. Op basis van een wensen zullen we een advies geven m.b.t. de vloeren die er zijn.

Vloeren ZoetermeerOnderhoudsproducten

Als een vloer eenmaal is gelegd is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Houten vloeren kunt u af en toe behandelen met specifieke onderhoudsproducten. Nedo Kurk en Parket geeft u graag advies over de producten die u kunt gebruiken. Uiteraard kunt u de onderhoudsproducten via ons aanschaffen. Daarbij krijgt u precies te horen hoe vaak een bepaald product gebruikt moet worden. Wilt u ook ontdekken wat de beste onderhoudsproducten voor uw vloer zijn? Neem dan contact op met Nedo Kurk en Parket en laat u informeren door een ervaren adviseur.

   Contact