Reparatie parket laten uitvoeren

Heeft u parket in uw woning liggen en wilt een reparatie laten uitvoeren? Parket is een sterke vloersoort, maar kan in sommige gevallen toch beschadigen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er zware voorwerpen over de vloer heen geschoven worden, of als er een zwaar voorwerp op de vloer valt. Veel mensen denken dat er aan een beschadiging weinig valt te doen, maar niets is minder waar. Een beschadiging in het parket kan vaak op eenvoudige wijze gerepareerd worden.

Professioneel reparatiebedrijf

Zorg er wel voor dat u de reparatie aan een professioneel bedrijf overlaat. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Nedo Kurk en Parket. U vindt ons in Alphen aan den Rijn. Als u één of meerdere beschadigingen in uw vloer heeft kunt u ons contacteren. Er zal dan een afspraak met u ingepland worden. De specialist zal uw vloer bekijken en nagaan hoeveel tijd de reparatie in beslag zal gaan nemen. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal beschadigingen en de ernst ervan. Er zal tevens een prijsopgave gemaakt worden, zo weet u waar u financieel aan toe bent. Over de kwaliteit van de reparatie hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken. Nedo Kurk en Parket is al meer dan 15 jaar actief in de vloerenmarkt, wij weten dus precies hoe een reparatie uitgevoerd dient te worden.

CReparatie parketontact opnemen

Neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden. U kunt het bedrijf bereiken op telefoonnummer (0172) 426023. Wij hopen dat de beschadigingen in uw parketvloer snel en vakkundig gerepareerd zullen worden en dat u tevreden zult zijn met het resultaat!

   Contact