Uw parketvloer onderhouden met hulp van een specialist

Het onderhoud van een parketvloer kunt u zonder problemen zelf uitvoeren. Het is daarbij wel belangrijk om gebruik te maken van de juiste onderhoudsmiddelen. Daarbij moet u ook letten op de frequentie van het gebruik. Het is namelijk niet verstandig om bijvoorbeeld wekelijks met een onderhoudsmiddel uw vloer te behandelen. Teveel behandelingen kunnen averechts werken. Uw vloer wordt er dan niet beter op, maar juist slechter.

Advies over het onderhoud

Het is dan ook belangrijk dat u op de hoogte bent van de onderhoudsregels. Nedo Kurk en Parket is een bedrijf dat volledig gespecialiseerd is op het gebied van vloeren. Wij kunnen u precies vertellen welke onderhoudsmiddelen u nodig heeft voor uw vloer. Voor een parketvloer bijvoorbeeld dienen andere middelen gebruikt te worden dan voor een laminaatvloer. Ook kan Nedo Kurk en Parket u vertellen hoe vaak het onderhoud uitgevoerd dient te worden.

Parketvloer onderhoudParketvloer schoonmaken

Is uw parketvloer vuil geworden? Dit kan verschillende redenen hebben. Gelukkig is de vloer niet direct verloren. Wij kunnen u namelijk een speciale boenmachine uitlenen. U kunt zelf met deze machine aan de slag. Binnen een mum van tijd wordt het vuil en vlekken van de parketvloer verwijderd. Het kan geen kwaad om deze boenmachine regelmatig te huren bij ons. Hoe langer een vlek in de parketvloer blijft zitten, des te lastiger deze te verwijderen is. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn qua huur van de boenmachine? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. U kunt ons zowel bellen als mailen. Telefonisch contact kan via het telefoonnummer (0172) 426023. Als u wilt mailen kan dat naar info@nedoparket.nl.
   Contact