Parket van goede kwaliteit kopen in Alphen aan den Rijn

Als u een groot liefhebber bent van parket en inwoner bent van Alphen aan den Rijn dan hebben wij goed nieuws voor u. In deze plaats is namelijk een bedrijf gevestigd dat gespecialiseerd is in parket en laminaat. U kunt bij dit bedrijf terecht voor een nieuwe vloer, maar ook voor reparatie van uw huidige vloer.

Alles onder één dak

Maak kennis met Nedo Kurk en Parket. Bij ons vindt u letterlijk alles onder één dak. U kunt namelijk een nieuwe vloer uitkiezen. Daarna kunt u de vloer ook laten leggen door een ervaren vakman van het bedrijf. Treden er na een paar jaar onverhoopt beschadigingen op aan de vloer, dan kunt u opnieuw terecht bij Nedo kurk en parket. Een reparateur komt dan bij u langs om de vloer te herstellen. Verder is het ook mogelijk om een boenmachine te huren. Met deze machine kunt u zelf over het parket heen gaan. Nadat dit is gedaan zal de vloer weer een stuk schoner zijn.

Parket Alphen aan den RijnScherpe prijzen en ruime keuze

Als u in Alphen aan den Rijn woont kunt u profiteren van de voordelen die Nedo Kurk en Parket te bieden heeft. Wij zijn in Alphen aan den Rijn gevestigd, u hoeft dus niet ver te reizen om een nieuwe parketvloer uit te kiezen. Daarnaast werken wij met scherpe prijzen. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat u veel te veel zult betalen voor de nieuwe vloer. Verder is het zo dat er een zeer ruime keuze is qua parket. U bent niet aan één kleur of type parketvloer gebonden. Er is dan ook altijd wel een passende parketvloer te vinden bij ons in Alphen aan den Rijn!

   Contact