Laminaat laten leggen in Alphen aan den Rijn

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, ook in Alphen aan den Rijn! Het is echter wel belangrijk om voor een bedrijf te kiezen dat professioneel en vakkundig werkt. Daarnaast moet de laminaat die u uitkiest van hoge kwaliteit zijn. Het zou namelijk jammer zijn als u over 5 jaar de gehele vloer moet vervangen omdat deze teveel beschadigd is. Kiest u voor Nedo Kurk en Parket, dan kiest u voor kwaliteit. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren. Als consument kunt u hiervan profiteren, want een advies is geheel kosteloos.

Reparatieservice

Heeft u al een laminaatvloer maar heeft u het idee dat er veel beschadigingen in de vloer zitten? Dan hoeft u niet bang te zijn dat de gehele vloer vervangen moet worden. Nedo Kurk en Parket kan namelijk een vakkundige reparatie voor u uitvoeren. Restaureren, aanhelen en repareren, u kunt ervoor terecht bij Nedo kurk en parket. Het is tevens mogelijk om een zogenaamde boenmachine te huren. Met deze machine kunt u zelf uw vloer schoonmaken. Dit is vooral handig als er veel vlekken in de laminaatvloer zitten. De boenmachine krijgt deze er vaak zonder problemen uit. Na het boenen lijkt het net alsof u weer een nieuwe vloer heeft!

Laminaat Alphen aan den RijnDiversiteit aan laminaatvloeren

Wilt u ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van laminaatvloeren? Neem dan op korte termijn contact op met Nedo kurk en parket. U vindt ons aan de Handelshof 106 in Alphen aan den Rijn. Wilt u liever telefonisch contact? Dan kunt u daarvoor het nummer (0172) 426023 gebruiken.

   Contact