Houten vloeren nabij Zoetermeer

Woont u in Zoetermeer en bent u op zoek naar een bedrijf uit dat buurt dat gespecialiseerd is in houten vloeren? Kijkt u dan eens bij Nedo Kurk en Parket, een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van vloeren. U vindt dit bedrijf in Alphen aan den Rijn, op zo’n half uur rijden van Zoetermeer. Het is natuurlijk wel zo prettig als u zaken doet met een bedrijf in de buurt. Niet alleen voor de aanschaf van houten vloeren kunt u bij Nedo Kurk en Parket terecht. Wij helpen u ook graag in de toekomst. Is de vloer vies geworden en zijn de vlekken er moeilijk uit te krijgen? Dan huurt u gewoon de zogenaamde boenmachine. Dit is een krachtige schoonmaakmachine waar u de vloer weer mooi schoon mee krijgt.

Professionele herstelwerkzaamheden

Verder kunt u ook bij Nedo Kurk en Parket terecht voor reparatie van uw houten vloer. Of u nu een laminaat- of parketvloer heeft met beschadigingen, wij komen graag bij u langs om de vloer weer te herstellen. Dit wordt altijd uitgevoerd door een vakman die weet waar hij mee bezig is. Er is altijd één doel en dat is een perfect eindresultaat!

Houten vloeren ZoetermeerBezoekadres 

Als u wilt ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van houten vloeren, breng dan een bezoek aan Nedo Kurk en Parket. U vindt ons aan de Handelshof 106 in Alphen aan den Rijn. Heeft u een mooie vloer gevonden, dan hoeft u deze niet zelf te leggen. Ook in Zoetermeer wordt de uitgekozen vloer vakkundig gelegd. U zult er vervolgens jarenlang plezier van hebben!

   Contact