Goedkope houten vloeren kopen in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in houten vloeren? Woont u in de omgeving van Alphen aan den Rijn? In dat geval hebben wij goed nieuws voor u! Nedo Kurk en Parket is namelijk de specialist op het gebied van houten vloeren. Zij leveren en leggen houten vloeren op professionele wijze. Het maakt daarbij niet uit of u de vloer in een particuliere woning of bedrijfsruimte gelegd wilt hebben.

Persoonlijk advies

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om houten vloeren? Neem dan contact op met Nedo Kurk en Parket en laat u adviseren. Een houten vloer in Alphen aan den Rijn kopen is namelijk iets waar u goed over na moet denken. Er zijn tal van mogelijkheden en het is belangrijk om geen overhaaste beslissingen te nemen. Een goed advies doet vaak wonderen. Met een goed advies koopt u uiteindelijk de houten vloer die het beste bij u past!

Houten vloeren Alphen aan den RijnHouten vloeren reparatie

Heeft u momenteel al een houten vloer maar zitten er beschadigingen in? Ook dat is geen probleem voor Nedo Kurk en Parket. U kunt ons namelijk ook inhuren voor de reparatie van uw houten vloer. Nadat de vloer is gerepareerd kan deze weer jarenlang mee. Het voordeel van reparatie ten opzichte van een nieuwe vloer zijn de kosten. Reparatie is stukken goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe houten vloer. Wilt u direct weten wat de mogelijkheden zijn qua reparatie of qua aanschaf van een nieuwe houten vloer? Neem contact op met Nedo kurk en parket in Alphen aan den Rijn en laat u informeren!

   Contact